Nyhed

The Late Parade spiller gratiskoncert

Den danske kvintet er i gang med deres Danmarksturné, men giver nu også en gratiskoncert i København

Den alternative rockgruppe The Late Parade er lige vent hjem fra en omfattende turné i Japan, og begyndte i sidste uge koncerter i Århus, Ålborg og Odense som en del af deres turné i hjemlandet. Inden turen kommer til koncerten på Rust i København, besøger den danske gruppe Stereo Studio på Nørrebro, hvor de giver en gratiskoncert.

I foråret udkom langspillerdebuten fra det nuancerige band, der kombinerer rockelementer med androgyn sang i et tænksomt udtryk. Albummet "In Chase Of Red Beads" var en succes og GAFFAs anmelder kunne kvittere med fire stjerner til den debuterende gruppe og med følgende ord:

"Gruppen har gennem årene udviklet deres udtryk fra en sart, lavmælt sadcore til en mere potent, detaljerig, behersket støjende rocklyd med hang til let kringlede, vuggende kompositioner og billedrige tekster. Omdrejningspunktet er dog stadig forsanger Rune Vigils usædvanligt lyse og meget smukke stemme, der nu får en effektiv modvægt fra bandets øvrige fire musikere på guitar, bas, trommer/slagtøj og diverse keyboards."


Rune Vigil og resten af The Late Parade kan nu opleves live og gratis i musikbutikken på Nørrebro den 21. november, hvorefter den afsluttende koncert på turneen rundt i Danmark kan opleves på Rust om aftenen.

ANNONCE