Nyhed

The Late Parade på Danmarksturné

Den følsomme rockgruppe er vel hjemvendt fra Japan og spiller nu i hele landet

Den københavnske gruppe The Late Parade udgav i maj det ganske vel anmeldte debutalbum "In Chase Of Red Beads" og har sommeren over givet et par opvarmningsjobs for Veto og Snow Patrol, ligesom de spillede på Beat Day i august. Denne koncert blev i øvrigt gruppens første med den nye trommeslager Frederik Qvitzau, der erstatter Line Grønbech, som har bosat sig i London for at studere.

Nu er The Late Parade så tilbage i Danmark efter en vel overstået turné til Japan, hvor de gav fire koncerter og blev modtaget som stjerner af fans, som både ville have autografer, og som kunne være helt stille til koncerterne. En tour, som de fortalte om til GAFFA.dk i en turnédagbog. The Late Parade er nu klar til at tage på deres første Danmarksturné efter udgivelsen af debutalbummet. Samtidig udgiver de sangen "Atrocity" fra debutalbummet som single.

GAFFA gav i sin tid The Late Parades debutalbum fire stjerner og blandt andet følgende ord:

"Gruppen har gennem årene udviklet deres udtryk fra en sart, lavmælt sadcore til en mere potent, detaljerig, behersket støjende rocklyd med hang til let kringlede, vuggende kompositioner og billedrige tekster. Omdrejningspunktet er dog stadig forsanger Rune Vigils usædvanligt lyse og meget smukke stemme, der nu får en effektiv modvægt fra bandets øvrige fire musikere på guitar, bas, trommer/slagtøj og diverse keyboards. Det fungerer fint på velskrevne sange som den episke We Will Walk Straight Through This Wall, den fremadrettede Jaguar og ballader som Our Standard-Bearer Salute og When Summer's Face Reflects In Dew."
 
The Late Parades Danmarksturné ser ud som følger:
 
12/11 Pakhuset (Studenterhuset) - Århus
13/11 Skåen - Ålborg
14/11 Kulturmaskinen (Studenterhuset) - Odense
19/11 Gimle - Roskilde
20/11 Templet - Lyngby
21/11 Stereo Studiet (Instore) - København
21/11 Rust - København


Billetter til koncerterne kan købes via GAFFA Live

ANNONCE