Nyhed

Frightened Rabbit på vej med nyt album

Skotterne følger op på gennembrudsalbummet til marts med "The Winter Of Mixed Drinks"

Den skotske gruppe Frightened Rabbit debuterede i 2006 med albummet "Sing The Greys", men det var "The Midnight Organ Fight", der to år senere gav dem deres egentlige gennembrud. Nu er bandet ved at være klar med album nummer tre, der udsendes til marts med titlen "The Winter Of Mixed Drinks".

"The Midnight Organ Fight" fik storslåede anmeldelser verden over, og her på GAFFA.dk diskede Pelle Sonne Lohmann op med samtlige seks stjerner og referede til pladen som en fejlfri udgivelse:

"Nu er gruppen klar med album nummer to, der er en storslået opvisning i medrivende, iørefaldende og rørende indie-folk. Der er tale om et langt mere helstøbt værk [end debuten, red.], hvor fokus endnu er lagt på fængende melodier og herlig historiefortælling formidlet af Hutchisons vidunderlige vokal, men hvor orkestreringen er langt mere ambitiøs, musikken væsentligt strammere vinklet og det endelige produkt markant mere gennemarbejdet".


Der har også været flotte anmeldelser af bandets danske koncerter til Pop Revo og Roskilde Festival, og nu er gruppen altså ved at være klar med et nyt album, som der må siges at være visse forventninger til.

Albummet "The Winter Of Mixed Drinks" er indspillet sammet med Peter Katis (Interpol, The National), der også stod bag gruppens andet album. Første single fra albummet har fået titlen "Swim Until You Can't See Land", og den udsendes i morgen 8. december.

"The Winter Of Mixed Drinks" udsendes 1. marts 2010.


ANNONCE