Nyhed

Groove Armada spiller Playstation-koncert

Den elektroniske duo lufter det kommende album "Black Light" til den første Playstation Home-koncert nogensinde

Andy Cato og Tom Findlay udgør big beat-gruppen Groove Armada, der har et årti med blandt andet det velkendte album "Goodbye Country (Hello Nightclub)" i bagagen. Nu spiller duoen den første "Sony Computer Entertainment Europe"-koncert, der kan ses gratis på Playstation 3-tjenesten Playstation Home.

Til koncerten kan seere og lyttere få en forsmag på Groove Armadas kommende album "Black Light", som er sat til at udkomme den 22. februar. GAFFA kunne i går skrive om albummet og dens prominente gæster, der blandt andet tæller Bryan Ferry, Will Young og Nick Littlemore.

Streaming-tjenesten Playstation Home lover ud over selve koncerten interviews med Groove Armada, præmier og et mini-spil. Hvordan de forskellige tiltag kommer til at fungere i praksis, vides ikke helt, men det skulle være muligt for alle Playstation 3-brugere verden over at kunne se koncerten fra i dag.

Groove Armada skriver på deres officielle hjemmeside, at "Du bliver nødt til at have en PS3 for at se koncerten, og hvis du ikke har en, skal du skynde dig at finde en ven, som har", og har desuden lagt en trailer ud her. Det vil snart vise sig, om de streamede koncerter er vejen frem for grupper som Groove Armada, og om det har indflydelse på salget af Playstation 3-konsollerne.

ANNONCE