Nyhed

Gypsies er klar med album nummer to

Gruppen udsender "For The Feeble Hearted" til maj

Gypsies debuterede i 2007 med albummet "One Hand Up", hvilket holdt dem travlt beskæftiget igennem hele 2008. Året bød blandt andet på en tur til Nairobi samt et opvarmningjobs for N.E.R.D. kombineret med egne koncerter og deltagelse i støttearrangementer. Alligevel er det lykkedes bandet at få skrevet og indspillet materiale til et nyt album, der vil blive udsendt til maj.

Den kommende udgivelse fra Gypsies har fået titlen "For The Feeble Hearted" og er ifølge en pressemeddelelse skrevet og indspillet på kun en måned. Indspilningerne er sket i samarbejde med Fridolin Nordsø (The William Blakes, Choir Of Young Believers), og undervejs har de også fået hjælp af musikere fra Mani Spinx, Small og The William Blakes.

Gruppens debut fik kun tre stjerner af GAFFAs anmelder, men til gengæld var der fem stjerner til gruppen, da de optrådte til Spot i 2007, hvor især deres levende sceneshow blev rost. Så forhåbentlig betyder den korte indspilningsperiode, at bandet har kunnet fange deres live-energi på det kommende album.

"For The Feeble Hearted" udsendes 4. maj.

ANNONCE