Nyhed

Ingen reunion-tour med Faces i 2009

Rod Stewart og resten af Faces skal ikke på tour i 2009 på trods af rygter om en genforening af bandet

I december måned sidste år kunne vi her på GAFFA.dk meddele, at Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood havde bekræftet gendannelsen af den gamle gruppe Faces, og at de efter et par fantastiske øve-sessions skulle være klar til at give koncerter i 2009. Men ifølge Billboard nægter en talsperson for Rod Stewart, at der skulle være tale om en Faces reunion-tour i 2009.

Faces, der gik i opløsning i 1975, bestod af Rod Stewart, Ronnie Wood, Kenney Jones, Ian McLagan og afdøde Ronnie Lane. Tilbage i december var meldingen, at Ronnie Lane skulle erstattes af Rod Stewart-bassisten Conrad Korsch, men ifølge Billboard skulle der have været en del rygter om, at bassisten Flea fra Red Hot Chili Peppers skulle forsøge at udfylde Ronnie Lanes rolle. Men, men, men... nu afviser en talsperson for Flea, at bassisten skulle have noget som helst kendskab til en Faces-tour.

Dermed har altså både Rod Stewart og Flea skudt historien ned, og det er derfor nu svært at forestille sig, at en gendannelsesturné skulle kunne komme op at stå.


Rygterne om Fleas medvirken i Faces fik liv, efter at Ronnie Wood til den engelske avis Daily Mirror udtalte, at han og Rod Stewart havde skrevet en masse nyt materiale, og at Flea skulle med som bassist på tour. Den online version af Woods' snak med Daily Mirror er imidlertid pist forsvundet fra avisens hjemmeside.

Så altså ingen reunion-tour med Faces, og Flea på bas, i løbet af 2009 på trods af, at genforeningsrygterne stadig lever i bedste velgående.

ANNONCE