Nyhed

Jacob Faurholt klar med treer

Den århusianske singer-songwriter udsender ”Are You In The Mood For Love?" 16. februar

Den århusianske singer-songwriter Jacob Faurholt har færdiggjort sit tredje album. Cd'en har fået titlen "Are You In The Mood For Love" og udkommer 16. februar på pladeselskabet Slow Shark Records, kendt for udgivelser med navne som The Holiday Show, Girls In Hawaii, Maborosi og Labrador. I øvrigt et nyt selskab i Faurholt-sammenhæng, idet hans første to album udkom på selskabet Quartermain.

Jacob Faurholt har siden 2005 udgivet to plader. ”Queen of Hope”, sammen med gruppen Sweetie Pie Wilbur, samt forrige års ”Hurrah Hurrah”. "Queen Of Hope" bød på lo-fi-sange med skramlende instrumenter og strygere, mens "Hurrah Hurrah" var mere afdæmpet. ”Hurrah Hurrah” blev i øvrigt udgivet i Tyskland i november 2008.

"Are You In The Mood For Love?” består af ni mørke ballader samt en enkelt sang, som Faurholt beskriver som "harsk", og har generelt en snert af country. Sangene er vanen tro enkle og krydret med, ifølge Faurholt selv, "fordrukne backingvokaler, kor og ambient guitarspil." 

”Are You In The Mood For Love?” er indspillet med Kristian Westergård (eks-Defectors), som også har produceret og mikset og også var samarbejdspartner på "Hurrah Hurrah". De ti sange er desuden indspillet live i studiet og varer sammenlagt lige knap 30 minutter. Pladen er masteret af Jason Ward (Arcade Fire, Lambchop) i Chicago.

Man kan høre to numre fra albummet, "Irish I Am Not" og "Blood On The Floor", på Faurholts profiler på Bandbase.dk og MySpace

 

ANNONCE