Nyhed

Martin Hall holder foredrag på Faust

Multikunstneren gæster den københavnske goth-klub og svarer på spørgsmål 23. januar

Martin Hall gik fra kultfænomen til Billed Blads-kendis, da han i efteråret var meddommer i DR1's Talent 2008-show. Han er dog stærkt på vej tilbage i sin gamle rolle som eksperimenterende musiker, forfatter og meget mere og er 2. februar aktuel med hele tre nye album: Det nye studiealbum "Hospital Cafeterias" og genudgivelserne af to ældre album, "Apparently All The Same" og "Random Hold", oprindeligt udgivet i henholdsvis 1984 og 1996, men nu remastereret og udvidet med bonusnumre.

Martin Hall har derudover gennem mange år haft en omfattende foredragsvirksomhed. Ofte har foredragene været i lukkede forsamlinger, såsom uddannelsesinstitutioner, men nu giver han et ganske offentligt foredrag på den københavnske goth-klub Faust i Huset i Magstræde i København 23. januar klokken 20 (dørene åbnes klokken 19). Entréen er 50,- kroner.

Seancen er specielt designet til stedet og dets klientel, idet Hall ved denne lejlighed vil besvare alle publikums spørgsmål, det vil sige alt lige fra fortidens myter – for eksempel om, hvorvidt det virkelig passer, at han engang har sovet i en kiste – til detaljer om plade- eller bogudgivelser. Man vil ved sin ankomst kunne lægge et skriftligt spørgsmål i en boks, sådan at man anonymt eller med navn, alt efter eget ønske, kan spørge Martin Hall om det, man er interesseret i at høre nærmere om.
 
Aftenen begynder med en kort introduktion til Hall, fortalt af Hall selv. Om karrieren set fra forskellige vinkler. Derefter spørgsmål. Sidst på aftenen præsenteres publikum for et nyt remix af "Random Hold"-nummeret "Another Heart Laid Bare" foretaget af elektro-veteranen Leæther Strip samt samme herres nye cover-version af et andet ældre Hall-nummer, "Treatment".
 
Resten af natten vil DJ Grayskull, DJ Elegia og DJ Nat Inc. underholde med goth, industrial, post-punk, darkwave, EBM et cetera – altså den musik, som Faust rendyrker.
 
Derudover vil der være absinth-bar ved Det Danske Absinth Selskab. Arrangørerne opfordrer derfor til, at man lader bilen stå, hvis man ellers har sådan en.

Er du medlem af Klub GAFFA, kan du i øvrigt glæde dig til et stort Martin Hall-interview i februarudgaven af Klub GAFFA.

Martin Halls hjemmeside

ANNONCE