Nyhed

Kæmpe housefest i Forum

Roger Sanchez, Booka Shade, Lulu Rouge med flere fyrer op under dansegulvet i juni

En række af verdens førende dj's og musikere inden for house-musikken gæster sammen Forum under navnet Soundscape '09.

Fredag den 5. juni 2009 åbnes dørene (fra klokken 20:00-04:00) for den stort anlagte housefest Soundscape '09. Hovednavnene er de to svenske dj's og producere Axwell og Eric Prydz, den tyske house-duo Bookashade og den amerikanske dj-veteran Roger Sanchez, der har været aktiv siden slut-firserne.

Soundscape '09 arrangeres af PT Production og Skandinavian, som lover at forvandle Forum til landets største natklub med "mere lys, vildere lyd og flere dekorationer, end fantasien tillader."

31-årige Axwell (der bærer det borgerlige navn Axel Christofer Hedfors) er måske mest kendt som remixer for adskillige kunstnere inden for diverse genrer. Som selvstændig kunstner slog han igennem i 2004 med "Feel The Vibe". Siden har han skabt hits som "Together", "Watch The Sunrise" og "I Found You".  

32-årige Prydz slog igennem i 2004, hvor han lå hele fem uger som nummer 1 på den engelske singlehitliste med nummeret "Call On Me". Et par år senere fik han endnu et stort hit med "Proper Education", der sampler Pink Floyds klassiker "Another Brick In The Wall part 2" - den med "We don't need no education".

Booka Shade består af Walter Merziger og Arno Kammermeier. De har udgivet tre fuldlængde-album og slog for alvor igennem på den internationale scene med hittene "Body Language" og "Mandarine Girl".

Roger Sanchez er en sand veteran og i dag 41 år gammel - og fylder faktisk 42 ugen inden showet i Forum. Han har været aktiv i snart 20 år og har modtaget priser som "House DJ of the year" og "Best international DJ" ved Ibizas prestigefyldte DJ Award-shows. Sanchez slog igennem på verdensplan med hittet "Another Chance" i 1995. Han har remixet kunstnere fra Daft Punk over Anastacia og Alicia Keys til Madonna og Michael Jackson.

Indtil videre er der også programsat to danske kunstnere, nemlig dj'en Kato og dub-duoen Lulu Rouge, der var nomineret til en Danish Music Award 2009 i kategorien "Årets danske electronica-udgivelse" (som de dog tabte til Mike Sheridan). Flere danske kunstnere følger.
 
Til Soundscape vil man også kunne opleve en såkaldt Stage 2, i restauranten tilstødende Forum, hvor et udpluk af markante dj's vil være at finde bag pladespillerne. Allerede nu kan arrangørerne offentliggøre navne som Morten Breum og Kjeld Tolstrup.

Billetter kan købes på Billetlugen, oven i købet med 25 procent rabat frem til den 15. marts.

Der vil også, som det ofte er tilfældet ved sådanne arrangementer, være et antal VIP-billetter til salg, som inkluderer fri bar, adgang til separat balkon-område, "søde servitricer", som arrangørerne formulerer det, mulighed for bordbestilling med mere.

ANNONCE