Nyhed

Decorate Decorate er gået i opløsning

De danske postpunkere går hver til sit, efter at de for nylig har udgivet deres første fuldlængde-album

Decorate Decorate har haft en lovende fremtid foran sig og har med albummet "Instructions" vist, at sammenligninger med Joy Division og Interpol var berettiget. Men nu trækker den danske kvartet stikket ud og skriver i en pressemeddelelse, at de går hver til sit.

Postpunkerne fra Decorate Decorate var først lige begyndt at kunne mærke succesen og havde kun netop udsendt deres anden udgivelse "Instructions". Det første fuldlængde-album havde fået gode anmeldelser af blandt andet GAFFA, hvor den danske gruppe fik firestjernet ros og følgende ord med på vejen:

"Imidlertid har Decorate Decorate fået flere nuancer på den mørktonede palet. Dels i kraft af den litterære inspiration, som kommer til udtryk ved spoken word-passager og citater fra så forskellige forfattere som Morten Nielsen og Michel Houllebecq. Dels gennem brugen af programmerede og loopede trommer og elektroniske effekter, som sætter ekstra skub i sange som "Different Strengths Of White" og "Paper Cuts"."


Rosen fra forskellige sider har dog ikke været nok til finde fælles fodslag i fremtiden, og gruppen har udsendt en fælles pressemeddelelse, hvor de skriver, at de takker deres publikum og lyttere, men at de ikke ønsker at fortsætte.

"Decorate Decorate er gået i opløsning. Det synes vi allesammen er det bedste. Vi er glade for at have fået lov til at spille nogle koncerter og udgive nogle sange. Og vi er taknemmelige for, at der var nogle, som havde lyst til at høre dem. Vi siger undskyld til dem, der er at sige undskyld til. Og tak til dem, der er at sige tak til."

Gruppen fortæller desuden i pressemeddelelsen, at de har haft forskellige ønsker og ideer for fremtiden, som har gjort det umuligt for bandet at fortsætte, men at de går fra hinanden som venner. Decorate Decorate undskylder desuden for koncerter, som de har været nødt til at aflyse.


Som en sidste gestus til deres fans udsender Decorate Decorate singlen "Paper Cuts" fra det nye album "Instructions".

ANNONCE