Nyhed

Joan Jett And The Blackhearts til Skive

Den tidligere Runaway skal varme op for Green Day på årets Skive Festival

Folkene bag Skive Festival har tidligere varslet, at de ville tilføjet et internationalt navn til onsdagens program, og nu er de klar med navnet på den kunstner, der skal varme folk op til koncerten med Green Day. Valget er faldet på Joan Jett, der sammen med sit band The Blackhearts på festivalens første dag både skal elske rock'n'roll og hade sig selv for at elske dig.

Joan Jett startede karrieren i pigebandet The Runaways sammen med Lita Ford og Michael Steele, der senere kom med i The Bangles. Men da bandet gik i opløsning i 1979, fortsatte Jett som solist, og hun solodebuterede året efter med albummet "Joan Jett". Det blev ikke et hit, men da albummet blev genudgivet året efter med titlen "Bad Reputation" gik det straks bedre.

Det store gennembrud kom ti måneder senere, da albummet "I Love Rock'n'Roll" røg helt op på en andenplads på den amerikanske hitliste. Singlen med samme titel gik nummer et, og også "Crimson And Clover" blev et hit. Siden kom singler som "Light Of Day" og "I Hate Myself For Loving You". Senest har Joan Jett været involveret i indspilningerne til filmen "The Runaways", hvor Kristen Stewart fra "Twilight" spiller rollen som Joan Jett, og nu er hun valgt som opvarmningsnavn på hele Green Days Europaturné.


Dermed kan man altså også opleve Joan Jett & The Blackhearts til Skive Festival, hvor der endnu mangler at blive offentliggjort et stort navn til programmet lørdag eftermiddag.

Skive Festival afvikles i dagene 2.-5. juni, og biletter kan købes på GAFFA Live.

ANNONCE