Nyhed

Joan Jett klar til comeback

"I Love Rock'n'Roll"-sangerinden får hjælp af Dave Grohl med flere på nyt album

Hun slog igennem som en femtedel af The Runaways i halvfjerdsernes anden halvdel, fortsatte succesesen som frontfigur i Joan Jett & The Blackhearts ved indgangen til firserne - og indsang i sig i den kollektive bevdisthed med hittet "I Love Rock'n'Roll", som lå nummer et på Billboards Hot 100-hitliste over halvanden måned i foråret '82.

I dag er Jett blevet 54 år - og er nu klar til at udsende sit første nye album i syv år. Albummet har fået titlen "Unvarnished" og udkommer den 1. oktober. Jett genforenes her med sine Blackhearts, og har i forbindelse med udgivelsen udtalt, at der er tale om "et rigtigt band-album... alle var involverede." Det skriver Billboard.

Jett kalder endvidere det kommende album for sit mest selvbiografiske til dato, og har til lejligheden indkaldt asistance fra såvel Dave Grohl fra Foo Fighters som Laura Jane Grace fra Against Me! "Unvarnished" indeholder ti sange - men kan dog også erhverves i en såkaldt Deluxe-udgave med fire ekstra sange.


Joan Jett & The Blackhearts besøgte Danmark tilbage i 2010, hvor de gav koncert på Skive Festival. "Da jeg så Joan Jett and The Blackhearts på plakaten på årets Skive Festival, undrede jeg mig fælt over, hvad de lavede der. Efter at have overværet koncerten med dem onsdag, undrede jeg mig endnu mere," skrev GAFFAs Troels Frøkjær dengang.

Tracklisten til standardudgaven af "Unvarnished" ser således ud:

1. Any Weather (606 Version)
2. TMI
3. Soulmates To Strangers
4. Make It Back
5. Hard To Grow Up
6. Fragile
7. Reality Mentality
8. Bad As We Can Be
9. Different
10. Everybody Needs A Hero


 

ANNONCE