Nyhed

The Wombats vender tilbage

Trioen er i gang med deres andet album og udsender første single til september

De to englændere Matthew Murphy og Dan Haggis samt nordmanden Tord Øverland-Knudsen udgør gruppen The Wombats, der i 2007 på deres debutalbum opfordrede til, at man dansede til Joy Division. Nu er gruppen ved at være klar med en opfølger, der varsles via singlen "Tokyo (Vampires & Wolves)".

Singlen udsendes til september, og ifølge NME er den produceret af Eric Valentine, der arbejdede med Queens Of The Stone Age på deres album "Songs For The Deaf". Trioen har dog også fået hjælp af U2/R.E.M.-produceren Jacknife Lee til nogle af de øvrige sange, der skal udgøre gruppens andet album.

Der er ikke nogen titel eller udgivelsesdato klar, men den kommer til at følge op på "A Guide To Love, Loss & Desperation" fra 2007, der udover "Let's Dance To Joy Division" også indeholdt singlen "Moving To New York". Siden har gruppen udsendt fire singler, men ingen af dem forventes at dukke op på det kommende album.

Til NME siger trommeslager Dan Haggis, at bandet denne gang er gået lidt anderledes til værks end sidst. Debutpladen var nærmest indspillet live, hvorimod man denne gang har benyttet sig af de erfarne producere, og brugt lidt mere tid på at lege i studiet.

Hvordan det lyder kan man få en idé om, når The Wombats 27. september udsender singlen "Tokyo (Vampires & Wolves)".

ANNONCE