Nyhed

The Wombats' Matt Murphy starter et nyt band

GAFFA.dk – alt om musik

Frontmanden og forsangeren Matthew Murphy fra The Wombats arbejder på opstarten af et nyt band. 

Den 33-årige britiske musiker Matt Murphy har allerede 20 sange klar til det nye projekt, fortæller han i et interview med NME.

Murphy har endnu ikke et navn klar til bandet, men er spændt på at se, hvor det hele vil føre hen. I interviewet fortæller han: "Det ville være rart at offentliggøre det, når det hele er færdigt og klar, men jeg har 20 sange, og det bliver til et nyt band."

LÆS OGSÅ: The Wombats: Posten, Odense

"Der var nogle sange tilbage fra The Wombats' nye album, som vi ikke brugte og jeg sagde "De er virkelige gode, de burde se dagens lys på en eller anden måde." siger Murphy videre. 

Det nye band betyder dog ikke slutningen på gruppen The Wombats. Murphy afslørede nemlig samtidig, at The Wombats vil gå i studiet igen i starten af næste år for at arbejde på deres femte album.

LÆS OGSÅ: The Wombats: A Guide To Love, Loss & Desperation

The Wombats består udover af forsangeren Matt Murphy også af trommeslageren Dan Haggis og den norske bassist Tord Øverland Knudsen. Trioen albumdebuterede i 2007 med A Guide to Love, Loss & Desperation, et album som GAFFA uddelte fire stjerner til og skrev således om: "The Wombats er et ærkebritisk indierockband, hvis musikalske udtryk ligger et sted mellem Kaiser Chiefs og The Rakes. En stil, der nok skal få indie-folket til at springe rundt på dansegulvet." Gruppens seneste og fjerde album, Beautiful People Will Ruin Your Life, udkom i februar.

ANNONCE