Nyhed

Hyldestalbum til Graham Nash

Den britiske musiker modtager nu sit eget hyldestalbum

Graham Nash, der er kendt fra sin medvirken i 60'er bandet The Hollies og konstellationen Crosby, Stills, Nash & Young, bliver nu æret af en række prominente musikere, som vil lave coverversioner af Nashs klassikere. Projektet er sat i stand af Grahams datter Nile Nash og Britt Govea fra (((folkYEAH))) og bliver udgivet via pladeselskabet Grassroots Record Company.

Albummet kommer til at hedde "Be Yourself: A Tribute To Graham Nash's Songs For Beginners", og refererer til Nashs første soloalbum, som blev udgivet i maj 1971. Albummet udkom lige i hælene på Nashs midlertidige brud med Crosby, Stills og Young samt bruddet med hans daværende kæreste, Joni Mitchell. Sangene "Simple Man", "Used To Be King" og "Better Days" refererer eftersigende til Nashs forhold til og opbrud med Mitchell.

De stemmer, der kommer til at pryde det kommende coveralbum, tilhører blandt andre Fleet Foxes-forsangeren Robin Pecknold, Bonnie "Prince" Billy, Brendan Benson (The Raconteurs) samt Grahams datter Nile Nash, der i selskab med andre kunstnere vil begive sig ud i en fortolkning af "We Can Change The World".

På Grassrotes Record Companys hjemmeside kan man bestille albummet som 180 gram vinyl. Vinylpladerne bliver lavet i et begrænset oplag på 1000 eksemplarer, og investerer man i en af dem, får man en 7" bonusplade med ekstramateriale oveni hatten, såsom coververversioner af et par sange fra Nashs andet soloalbum "Wild Tales".

Køber man albummet er man samtidig med til at støtte op om Camp Winnarainbow, som er en cirkus/performance lejrskole for både børn og voksne.

"Be Yourself: A Tribute To Graham Nash's Songs For Beginners" udkommer den 25. maj, og tracklisten til både pladen og ekstramaterialet kan ses nedenfor.

01 Port O'Brien/Papercuts: "Military Madness"
02 Brendan Benson: "Better Days"
03 Nile Nash: "Wounded Bird"
04 Vetiver: "Used to Be a King"
05 Robin Pecknold: "Be Yourself"
06 Bonnie "Prince" Billy: "Simple Man"
07 Moore Brothers: "Man in the Mirror"
08 Alela Diane: "There's Only One"
09 Mariee Sioux with Greg Weeks: "Sleep Song"
10 Sleepy Sun: "Chicago"
11 Various artists and Nile Nash: "We Can Change the World"

Bonus 7":

01 Tyson Vogel: "Hey You (Looking at the Moon)"
02 Johnathan Rice: "On the Line"
03 Jonathan Wilson and special guests: "And So It Goes (Music Gets You High)"
04 Bart Davenport: "Better Days"
05 Citay: "Military Madness"

 

ANNONCE