Nyhed

RebekkaMaria tager på Danmarksturné

Den roste sangerinde følger udgivelsen af sit kommende album "Sister Sortie" op med en række koncerter på spillesteder i hele landet

Den elektroniske femme fatale Rebekka Maria Andersson er igen klar til at indtage publikums hjerter med det kommende album "Sister Sortie", der udkommer den 1. marts. Mens opfølgeren til hendes roste debutudgivelse "Queen Of France" er lige på trapperne, kan fans glæde sig over, at sangerinden og sangskriveren nu også lufter sine nye sange på en omfattende turné i landet.

Turnéen bringer i løbet af foråret sangerinden rundt på spillesteder i de fleste største danske byer, hvor hun tager et fuldt orkester med, hvilket hun også gjorde med succes på den sidste turné i forbindelse med "Queen Of France" i 2008. Her fik den kvindelige sangskriver ros af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, der donerede fire stjerner og skrev blandt andet:

"RebekkaMaria ejede både scenen og salen, straks de betrådte førstnævnte. Publikum var med fra første tone af den fængende "Part Of The Game", og herfra var der dømt dansabel elektropop med en utrolig karismatisk frontfigur og et stærkt band."

Bandet, der bakker sangerinden op, består denne gang af: Johannes Nidam (bas, guitar, synths, percussion, vokaler), Johannes Dybkjær Andersson (trommer, pads, percussion) Rebecka Maria Wållgren (keys, vokaler, percussion) Mattias Svensson (sax, synths, percussion, guitar, vokaler), men RebekkaMaria fortæller GAFFA, at der "kan komme flere til nu og da". Derudover fortæller den alternative sangerinde:

- Jeg glæder mig vildt til at komme afsted og komme ud og møde publikum. Det bliver en ny oplevelse, tror jeg. Det bliver anderledes, men det bliver på den gode måde. Meget mere live.

Turnéen bliver skudt i gang på Viften i Rødovre den 3. april, og billetterne til de forskellige koncerter på RebekkaMarias turné kan løbende findes på GAFFA Live. RebekkaMaria giver koncerter på følgende spillesteder:
 
3/4 Viften, Rødovre

15/4 Forbrændingen, Albertslund
16/4 Stars, Vordingborg
17/4 Pitstop, Kolding
 
21/4 Lille Vega, København
23/4 Studenterhuset, Aalborg
24/4 Gimle, Roskilde
 
29/4 Sønderborghus, Sønderborg
30/4 Musikhuset Aarhus,  Århus
                                                                 
28/5 Fermaten, Herning

Odense-dato offentliggøres på et senere tidspunkt.

ANNONCE