Nyhed

Yoav til Danmark

Singer/songwriteren giver koncert i DR's Koncertsalen

Den israelsk/sydafrikanske Yoav har i de senere år givet ikke så få koncerter på dansk jord, og bevæbnet med sin vanlige akustiske guitar, en hær af loop-pedaler og et splinternyt album i kufferten vender han endnu en gang tilbage. Denne gang bliver det med DR Koncertsalens behagelige stole og endnu behageligere lydbillede som bagtæppe, så der skulle være god mulighed for virkelig at nyde Yoavs værker.

Det bliver første gang, han opfører de nye sange fra sit andet album "A Foolproof Escape Plan" live for sine danske fans. Da Yoav optrådte i Voxhall, Århus, tilbage i 2008 var det altså med kun et enkelt albums materiale at tage af. Alligevel blev det til fire stjerner fra GAFFAs Michael José Gonzalez, der sagtens kunne få øje på potentialet. Han skrev blandt andet:

"Den enlige mand på scenen lyder hurtigt som et helt band spædet op med lidt elektronika. Lyden er skarp og beatsene ligeså. Publikum er i det hele taget yderst veloplagt og sultent efter en gang funky popmusik med kant, og det er, hvad de får. Yoav har overblik over sine auditive virkemidler og forsøger på bedste vis at variere sit udtryk, så den ensformige lyd ikke bliver irriterende i løbet af koncerten. Yoav lever sig ind i musikken og synger indfølt hen over sin særegne lyd. I "One By One" er det forfriskende at se, at loop-ekvilibristen også kan levere knipsende beats uden brug af pedaler. Herefter tager manden en blærerunde på guitaren, hvor han giver en demonstration af sine beatmager-kundskaber. Opvisningen går over i "Live", der rammer lige i solar plexus på det begejstrede publikum."

Koncerten finder sted lørdag den 2. oktober klokken 20.00, i Koncertsalen, Koncerthuset i DR Byen, København. Billetter kan købes fra på torsdag den 15. juli klokken 10.00 via GAFFA Live.

ANNONCE