Nyhed

Yoav offentligør tre danske koncerter

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Yoav slår vejen forbi landets tre største byer på sin kommende "Multiverse Tour 2019".

Efter en længere pause fra æteren og livet på landevejen er Yoav tilbage med ny turnéannoncering. Ny energi er samlet, ligeledes er inspiration, og israeleren fra Cape Town er nu klar til atter at drage ud og lade et nyt musikalsk eventyr folde sig ud.

Yoav har netop udgivet albummet Multiverse, der, foruden at være fjerde udspil fra singer/songwriterens hånd, ligeledes markerer Yoavs 10 år i musikbranchen – en karriere, hvis debut har rødder i den danske jord.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Melodisk Rorschach-test fra Yoav

Før noget andet land var det nemlig Danmark, der faldt for Yoav, der ikke bare kan klassificeres som progressiv singer-songwriter, men som også er en sand guitarekvilibrist. Takket være de to herrer, som Yoav er på identisk fornavn med – Anders Lund Madsen og Anders Breinholt – blev singer-songwriteren spillet i radioprogrammet "De Sorte Spejdere", hvilket førte til et regulært gennembrug i vort lille land. Det skyldtes ikke mindst nummeret "Club Thing" fra debutalbummet Charmed and Strange fra 2008.

Yaovs forhold til Danmark er derfor meget særligt, hvilket Multivers også bærer præg af – her er Yoav nemlig gået sammen med den danske producer Lasse "Illington" Mosegaard. Sammen har de skabt et album, der bevæger sig i en mere elektronisk retning end det hidtige katalog.

LÆS OGSÅ: Yoav – Den innovative israeler

Hits som Club Thing, Beautiful Lie, We All Are Dancing og Dopamine vil helt sikkert være at finde på sætlisten, når "Multiverse Tour" løber af stablen til vinter. De tre danske besøg er følgende:

17. Februar: Aarhus, VoxHall

18. Februar: Odense, Posten

19. Februar: København, DR Koncerthuset, Studie 2

LÆS OGSÅ: Et elektronisk mulitunivers

Lyt til Multiverse her:

ANNONCE