Nyhed

VIDEO: Melodisk Rorschach-test fra Yoav

GAFFA.dk - alt om musik

Yoav frigiver i dag singlen "Touch" med tilhørende video fra det kommende album Multiverse. Se musikvideoen her.

Musikvideoen til Yoavs nye single "Touch" er en organisk og sansende oplevelse. Som en Rorscach-test er videoen spækket med flygtige antydninger gennem spejlbilleder, silhuetter og negative farver, der inviterer seeren/lytteren til at åbne sanserne. Som den israelsk-fødte sydafrikaner gentager i sin karakteristiske falset: "Amplify your touch / Senses taking over"

Som Yoav selv udtaler om sangen: "Jeg tror, jeg er mere stolt af netop denne sang end noget andet i mit repertoire. Den har bare et særligt magisk flow og følelse i den".


LÆS OGSÅ: Yoav - Den innovative israeler

"Touch" byder på down-tempo elektronisk musik i tråd med den første single, "Blood Moon", fra det nye album Multiverse. Albummet udkommer den 7. september, og Yoav vil allerede spille sangene for et dansk publikum samme dag som albumreleasen – og dagen efter. Koncerterne er såkaldte LowFi Concerter, der foregår i en intim atmosfære i en lejlighed i indre København.

Yoavs karriere blev kickstartet helt tilbage i 2008, hvor han fik stor opmærksomhed med hittet "Club Thing", som den ikoniske dj Kjeld Tolstrup sendte ud i æteren med rosende ord på vejen. Det samme gjorde Anders Breinholdt & Anders Lund Madsen, bedre kendt som P3's De Sorte Spejdere, og siden tog Yoavs karriere fart.


LÆS OGSÅ: Yoav: Blood Vine

Det er i alt blevet til tre albumudgivelser, hvoraf det sidste album, Blood Vine, udkom for seks år siden. Fans har derfor ventet længe på nyt fra singer-songwriteren, og på Multiverse kan man se frem til en mere elektronisk retning efter, Yoav har allieret sig med den danske producer Lasse Mosegaard – også kendt som Illington.

Yoavs fjerde studioalbum inkluderer følgende sange:


1. Blood Moon

2. Want More Do You Want More

3. Lost Heads


4. Touch

5. Everything She Said

6. One Nature


7. Initiate Sequence

8. Mesmerize

9. Future History


10. Reunion

 

Lyt også til førstesinglen "Blood Moon" her:

ANNONCE