Nyhed

Yoav er tilbage – annoncerer album og intimkoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den israelsk-fødte singer-songwriter er tilbage efter flere års stilhed. Et nyt album er på trapperne, og Yoav annoncerer samtidig dansk intimkoncert. 

Yoav, som står bag de velkendte hits "Club Thing" og "Beautiful Lie", er tilbage i studiet og arbejder på ny musik. Denne gang er han gået sammen med den danske producer Lasse Illington Mosegaard, hvor de på det kommende album er gået i en mere elektronisk retning. 

Hele seks år er der gået siden Yoav sidst udgav et studiealbum. Albummet Blood Vine som GAFFA uddelte fire stjerner til. Det fjerde studiealbum i rækken,
 Multiverse, udkommer den 7. september. Førstesinglen "Blood Moon" er allerede smidt på gaden – lyt til den nederst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Yoav: Blood Vine

Den 8. september lægger Yoav vejen forbi Danmark, til en Low-Fi koncert. Et anderledes koncertkoncept, hvor musikere tager ud og spiller intimkoncerter i folks lejligheder og andre specielle venues. Som koncertgæst kan man anmode om at komme med til koncert og købe billet af værten. Køb billet og følg med i begivenheden her.

En helt speciel anledning, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på Yoav og få en unik musikoplevelse i en ukendt lejlighed i København. Konceptet er endnu kun kommet til hovedstaden, men vil i slutningen af 2018 også komme til Aarhus. 

LÆS OGSÅ: Yoav – Den innovative israeler

Den ikoniske dj Keld Tolstrup sparkede for alvor gang i Yoavs karriere i Danmark, da han anbefalede nummeret "Club Thing" fra debutalbummet, som blev spillet i P3-programmet De Sorte Spejdere. Derefter voksede danskernes interesse for den talentfulde musiker, som der snart er mere nyt fra. 

Lyt herunder til Yoavs seneste udspil "Blood Moon": 

ANNONCE