Nyhed

Ny festival på Sydhavnen

Analogik, Pharfar og folkekøkken er på programmet til "Days Of Survival"

"Are you prepared for the end?" Sådan indleder folkene bag Flydende By deres præsentation af Days Of Survival: En ny festival, der finder sted den 24. og 25. juni og skal sætte fokus på arrangørernes bæredygtige byggeprojekt på Sydhavnen. Til det har de hyret blandt andre Analogik (billedet) og Pharfar, men også navne som Grotæsk, The Geist og Copyflex er på programmet.

Sidst, vi hørte fra Analogik, lavede de musik til et nyt Nintendo Wii-spil for derefter at pleje deres tyske fanbase med en turné i landet akkompagneret af Bo Marley, der også optræder til Days Of Survival. Nu er gruppen tilbage og vil formodentlig spille numre fra deres fire- og femstjernede albums, "Søens Folk" og "Klunserbeat/Live" - og måske et par nye ting, der er kommet til i løbet af de to år, som er gået siden sidste plade?

På scenen er Analogik kendt som et energisk og eksperimenterende liveband. Hør for eksempel dette fra GAFFAs Peter Bøggilds seksstjernede koncertanmeldelse: "Analogiks logik er, at alt kan lade sig gøre, men kun det, der fungerer, bliver gjort. Hvad med en mashup af balkan og reggae ført an af den tyske kaptajn Bim, der forresten fraserer fuldstændigt som Bob Marley (altså på tysk) og synger en vrøvlesang om livet på dækket? Hvad med bossa nova side om side med serbiske harmonier og russiske vuggeviser? Elegant go-tango og Ho-ho-ho-sømandskor? Et væld af livsbekræftende urimeligheder bundet sammen af musikalitet og sikker fornemmelse for komposition."

Pharfar er aktuel med one riddim-albummet "Alis Riddim" og har planer om et til af slagsen med sin samarbejdspartner, produceren Fresh-I. Desuden har dancehall-musikeren albummet "A Rubadub Sunday In Copenhagen" i bagkataloget.

Udover musikken byder Days Of Survival på ildshow, thaimassage, folkekøkken, afrodans, graffiti, jam session, cirkus, teater og skulpturer af skrald. Du kan læse mere om festivalen her, og den foregår altså den 24. og 25. juni på Sydhavnen. Der er gratis adgang, men du kan donere 40 kr, hvis du føler dig gavmild.

ANNONCE