Nyhed

RebekkaMaria spiller til Night Music Gallery

Sangerinden er special guest til koncerten med Mads Langer på Statens Museum For Kunst

I marts måned offentliggjorde folkene fra Stella Polaris programmet til deres Night Music Gallery-arrangement, hvor man kan opleve Mads Langer, Fallulah og Susanne Sundfør på Statens Museum For Kunst. Dengang blev der lovet, at Mads Langer ville medbringe en særlig gæst, og nu løftes sløret for navnet på Langers nye samarbejdspartner. Det er såmænd RebekkaMaria, der er aktuel med albummet "Sister Sortie".

Mads Langer og RebekkaMaria har så vidt vides ikke tidligere arbejdet sammen, så det står frit for at gætte på, hvad de to har planlagt at byde på til arrangementet denne weekend, hvor man udover de musikalske navne også vil kunne opleve udstillingen "Bjørn Nørgaard. Re-modelling The World" med film, skulpturer og installationer af den danske kunstner.

Efterfølgende bydes der på efterfest på det nye spillested Bremen, hvor Flip, Chris Minus, Flex og Stella Polaris' egne Nicka og Kalle B vil stå for at vende plader. Efterfesten starter kl. 23.00 og kører frem til 05.00. Billetter til Night Music Gallery 8. maj hos Statens Museum For Kunst kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE