Nyhed

UB40 spiller til Esbjerg Rock Festival

Den engelske reggae-gruppe slår vejen forbi Esbjerg lørdag den 18. juni

Lørdag den 18. juni 2011 afholder esbjergenserne atter 80'er-festivalen Esbjerg Rock Festival, og her vil de få fornemt selskab af den britiske reggae-gruppe UB40.

UB40 blev dannet i slutningen af 70'erne, og de debuterede i 1980 med albummet "Signing Off". Det var dog i 1983 bandet fik sit gennembrud med albummet "Labour Of Love", som blandt andet indeholdt hittet "Red Red Wine". Derudover har gruppen hittet med numre som "Kingston Town", "I Got You Babe", "Can't Help Falling In Love", "I'll Be Your Baby Tonight" og mange flere.

Den britiske gruppe er en af historiens mest succesfulde reggae-grupper med over 70 millioner solgte albums samt adskillige singler på toppen af hitlisterne i England, USA og mange andre lande. Gruppen har indspillet og optrådt med talrige stjerner som Chrissie Hynde, Robert Palmer og Maxi Priest med flere.

De udgav senest et studiealbum i 2008, "Twenty Four Seven", der var det sidste album med forsanger Ali Campbell, som valgte at fokusere på solokarrieren. Han er dog efterfølgende blevet afløst af sin bror, Duncan Campbell. Albummet fra 2008 fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Henrik Bæk, der skrev:

"'Twenty Four Seven' er et af UB40's bedste album i mange år og vil være et oplagt kandidat til årets Grammy i reggae-kategorien."

Ønsker man at være vidne til UB40s mangeårige live-erfaringer, så skal man købe billet til Esbjerg Rock Festival, der bliver afviklet lørdag den 18. juni 2011. Her er Moonjam og UB40 foreløbigt sat på plakaten, men du kan se mere info om Esbjerg Rockfestival på www.esbjergrockfestival.dk, hvor du også kan købe billetter - købes de inden jul er der penge at spare.

 

ANNONCE