Nyhed

Cee-Lo Green gendanner Goodie Mob

Gnarls Barkley-sangeren vil følge sit kommende soloalbum op med et album lavet sammen med sit gamle band

Cee-Lo Green hitter lige nu med singlen "Fuck You!", der er en forløber for albummet "The Lady Killer", der udsendes til november. Men sangeren kigger allerede frem mod næste projekt, der er et album lavet sammen med Goodie Mob.

Sangeren er bedst kendt for sine to udgivelser sammen med Danger Mouse, der blev udgivet under navnet Gnarls Barkley. Men inden han hittede med "Crazy", var han en del af gruppen Goodie Mob, der udsendte fem plader i perioden 1995-2005. Cee-Lo er dog kun med på de tre første, men nu udtaler han, at han er klar til at samle gruppen og lave et nyt album.

Det er Gigwise, der har talt med sangeren, der også gjorde sig som rapper i Goodie Mob. Her garanterer Green, at der er et album på vej fra gruppen, og det lyder faktisk som om en del af arbejdet allerede er lavet.


"Gendannelsen er sat i sten. Jeg er næsten færdig med "The Lady Killer", skal aflevere den nu, og kort tid herefter vil vi samles for at færdiggøre Goodie Mob-albummet".

Cee-Lo Green refererer til gendannelsen som "skæbnebestemt" og siger, at der er sket meget siden han forlod gruppen, så hvor han før opfattede de øvrige medlemmer som sine storebrødre, så er de mere ligeværdige nu.

Der er dog ikken nogen melding om, hvornår albummet vil ligge klar, men "The Lady Killer" udsendes 8. november.


ANNONCE