Nyhed

Elektronisk Festival atter til Sønderborg

Det sønderjyske er atter vært for to-dags festivalen Electronic MusicFestival i midten af november

Electronic MusicFestival vil igen i år blive afholdt i det sønderjyske fra den 13. og 14. november på Alsion i Sønderborg. Den Elektroniske Festivals ønske, er at præsentere et bredt udsnit af moderne elektronisk musik.

I år har festivalen bland andet hollandske Wouter Jaspers & Frans de Waard, Dub Tractor, Band Ane (billedet), Bjørn Svin, Vectral med flere på plakaten, og målet med programmet har været at sammensætte af nogle de mest etablerede musikere fra den danske elektroniske musikscene, sammen med et par håndplukkede internationale navne.

Festivalen skriver selv i en pressemeddelelse, at de rent genremæssigt spænder meget bredt - "fra hårde glitch over drømmende electronica til techno."


Den Elektroniske Musikfestival i Sønderborg fandt for første gang sted i november sidste år, og det er non-profit foreningen Ny Kunst I Sønderborg der står bag initiativet. Foreningen har til formål at "præsentere de nyeste kunstarter for publikum."

Foreningen har indledt dette års festival med mindre events, hvor publikum kan stifte bekendtskab med musikken, for eksempel en bigrafkoncert med danske Vectral på Kulturnatten I Sønderborg den 20. august. Se et klip derfra her.

Læs mere om arrangementet på Ny Kunst Kunst i Sønderborgs hjemmeside.


ANNONCE