Nyhed

Dúné til Sounds

Indie-elektrorock-bandet føjes til plakaten, hvor man allerede kan finde navne som Carpark North, The Storm og Alphabeat

Den kørende festival Sounds, som til september afvikles for første gang, går ud på, at festivaldeltagerne kører rundt til fem forskellige S-togsstationer i København, nemlig Ny Ellebjerg, Bispebjerg, Nørreport, Vanløse og Enghave Station. Og ved hver station vil man kunne opleve koncerter.

Programmet byder på en række af Danmarks største pop- og rockbands, som vil levere musik til publikum på en alternativ måde. Og nu er det selverklærede "indielektrock"-band Dúné så tilføjet programmet.

Om tilføjelsen af Dúné udtaler salgsdirektør hos DSB S-tog Niklas Marschall i en pressemeddelelse:

"Dúné er kendt for energiske og tempofyldte koncerter, og det er en fornøjelse, at vi nu endelig kan afsløre, at bandet er at finde på Sounds' line-up".

Han fortæller videre om arrangementet:

"Koncerterne placeres tidsmæssigt, så det er let for publikum at komme fra den ene scene til den anden. Der vil være god tid til at nå frem mellem de forskellige hovednavne, og samtidig har man så mulighed for at opleve byen på en anderledes måde".

På farten kan man indtil videre opleve Tina Dickow, Fallulah, Carpark North, The Storm, Alphabeat, Sanne Salomonsen, Burhan G, Nabiha og Dúné og syv danske upcoming navne.

Når de fem scener ved stationerne lukker og slukker, åbner og tænder Sounds op for et ordentligt afterparty i Terminal 2 på ydre Vesterbro. Her vil stjernesangerinden Medina være hovednavn, og i løbet af natten vil der være visuals, koncerter og dj's som blandt andre Rune RK, Mike Sheridan, DJ Flip samt Tom og Buda (Lulu Rouge) til at holde Terminalen kørende sammen med gæsterne.

Sounds Festival kører af sted lørdag den 10. september.

Du kan finde meget mere information omkring Sounds, billetter og så videre her.

ANNONCE