Nyhed

Emma Acs udsender ny musikvideo

Se den spirende sangerindes nye musikvideo til nummeret "Green Stars And An Orange Sun" og tjek samtidig hendes turnéplan for efteråret ud

Efter en sommer med masser af koncerter i kølvandet på hendes debutplade "Champagne", blandt andet på årets Roskilde Festival, følger Emma Acs op med en efterårsturné.

Samtidig udsender hun en video til nummeret "Green Stars And An Orange Sun". Se den her.

Videoen, der er instrueret af Munzer Hodayfa og Emma Acs selv, der også medvirker i videoen, foregår i et ørkenlandskab og dyrker en sepiatonet 70'er-æstetik.


I GAFFAs anmeldelse af den bare 19-årige sangerindes debutalbum fra april "Champagne", skriver Christian Erin-Madsen om "Green Stars And An Orange Sun":

"Tag "Green Stars & An Orange Sun", hvor sitar og orgel krystalliserer letsvævende marihuana- og syredrømme, som sad hun med sin backinggruppe, The Inbred Family, på gulvet og udbasunerede erfaringer fra sin psykedeliske dannelsesrejse til Indien."

Med på sin turné har Emma Acs sin gode ven Bastian Kallesøe alias The New Spring som support og naturligvis sit eget band The Inbred Family. 


Ud over turnéen i Danmark gæster Emma Acs, som GAFFA tilligere har skrevet, også den den tyske musikmesse Popkomm onsdag den 7. september. Se programmet for Popkomm her.

Emma Acs spiller til efteråret følgende steder i Danmark:

20.10: Pitstop Kolding


21:10: Kulisselageret Horsens

22.10: Posten Odense

26.10: Copenhagen Jazzhouse


27.10: Studenterhuset Aalborg

28.10: Fermaten Herning

29.10: Musikcafeen Aarhus


04.11: Forbrændingen Albertslund

ANNONCE