Nyhed

Ken Gudman Prisfest i Amager Bio

Blandt andre Trentemøller, Røde Mor og Chimes & Bells kan opleves til Ken Gudman Prisfesten i Amager Bio til oktober

Ken Gudman Mindefonden afholder Ken Gudman Prisfest 2011 i Amager Bio i København søndag den 9. oktober, og Cæcilie Trier (billedet) løber af med den ottende Ken Gudman-pris i rækken. 

Årets prismodtager er cellisten, keyboardspilleren, sangeren og sangskriveren Cæcilie Trier, som er kendt som cellist i Choir of Young Believers, som sanger, keyboardspiller og cellist i sit eget band Chimes & Bells og fra andre grupper og musikalske projekter.

Prisen bliver hvert år uddelt til en musiker, som med prisuddelernes ord "i særlig grad har vist integritet, personlighed og musikalsk håndværk."

Og tidligere på året skrev vi her på GAFFA, at vinderbegrundelsen blandt andet lød på:


"Cæcilie Trier besidder stor musikalsk og kunstnerisk spændvidde og har som en del af et særdeles levende og sprudlende musikmiljø været med til at udvide det musikalske landskab herhjemme".

Til prisfesten i Amager Bio vil musikken blive leveret af navne fra flere årtier samt Cæcilie Triers egne projekter som Choir Of Young Believers, Chimes & Bells og Trier-Sievert-Trier (Lars Trier, Christian Sivert og Cæcilie Trier). Derudover kan man lægge øre til Røde Mor, Marie Fisker, Anders Trentemøller (dj-set), Betting on the Mouse, 4 Guys From The Future, Valby Vokalgruppe, Atoi og Young Flowers Reunion. Traditionen tro er Jacob Haugaard aftenens konferencier.

Ken Gudman Prisen anses for at være en af dansk rocks store og væsentlige priser. Og den 9. oktober afvikles der prisfest i forbindelse med, at den ottende Ken Gudman pris er blevet tildelt Cæcilie Trier.


Tidligere modtagere af Ken Gudman Prisen er som følger:
2004: Aske Jacoby
2005: Per Chr. Frost
2006: Moussa Diallo
2007: Laust Sonne
2008: Wili Jønsson
2009: Klaus Menzer
2010: Lars Skjærbæk
2011: Cæcilie Trier

Årets udgave af prisfesten kan opleves søndag den 9. oktober kl. 20.00-23.00 i Amager Bio i København.

Billetter kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE