Nyhed

The Vaccines til Northside Festival

De britiske postpunkere får følgeskab af Veto på den århusianske festival

Programmet til dette års udgave af Northside Festival tegner efterhånden mere og mere lovende.

I dag har den århusianske festival føjet yderligere to bands til plakaten, der i forvejen prydes af udenlandske navne som The Streets, Suede og Band Of Horses – ligesom vores egen andedam blandt andet er repræsenteret med De Eneste To, The Floor Is Made Of Lava og Turboweekend.

Nu har de britiske postpunkere i The Vaccines og de århusianske elektrorockere fra Veto også meldt deres ankomst til festivalen, og for begges vedkommende bliver det med et nyt album på samvittigheden.

The Vaccines kan trods sin korte levetid på seks måneder bryste sig af at være et af Storbritanniens mest ombejlede navne i øjeblikket. Kvartettens iørefaldende postpunk var eksempelvis at finde, da BBC tidligere på året offentliggjorde den prestigefyldte "Sound Of 2011"-liste, og også herhjemme er bandet tilsyneladende ved at finde fodfæste. I aften giver gruppen således en udsolgt koncert i Lille Vega, hvor ørerne med sikkerhed vil kunne høre smagsprøver fra The Vaccines kommende debut, "What Did You Expect From The Vaccines?", der rammer butikshylderne 21. marts.

Mens briterne om føje tid kan kalde sig albumdebutanter, forholder det sig anderledes med Veto, som i dag udsender sit tredje album, "Everything Is Amplified", hvis energiske toner blandt andet høstede fire stjerner her på siden og fik følgende ord med på vejen: "Når melodierne er med dem, er Veto i særklasse. Kold, hård særklasse."

Northside Festival finder sted 11. og 12. juni ved Ådalen i Århus.

Køb billetter til Northside Festival via GAFFA Live.

ANNONCE