Nyhed

Clubbing-festival på Park Café

Park Café kan i weekenden byde på intet mindre end tolv dj's på tre forskellige scener

I Park Cafés natklub har man de seneste år kunnet opleve store internationale navne fra house-miljøet. Nu annoncerer arrangøren Nima K, at der igen vil blive lagt op til et af de store clubbing-events, hvor man vil kunne opleve en stribe af landets bedste dj's. Natklubben vil til dette arrangement blive inddelt i tre områder med hver deres scene.

Lørdag den 29. januar åbner Park dørene til det såkaldte Flash Festival #2, hvor en bred vifte af danske dj's vil byde på clubbing for enhver smag. Natklubben bliver delt op i tre scener, hvor 12 dj's fra house-miljøet spiller forskellige genrer inden for elektronisk musik. Der vil denne aften være en Lounge-scene, en Café-scene og en Ball room-scene.

Ball Room-scenen vil kunne byde på optrædender af Rune RK (billedet), Lulu Rouge, Sami Kid, Tomboy, Toomanylefthands og Anders K.


Lounge-scenen kan byde på optrædender af Sa'Bronx, Samuel Cantor og Knald & Schnlütter.

På caféens scene vil Hr. Møller spille hele aftenen.

Festarrangør og promoter Nima K udtaler om aftenens arrangement:


"Det er superfedt at fylde huset med nogle af landets bedste dj's og skabe en international stemning med musik fra flere scener samtidigt. Hele huset vil dunke af den fedeste house, og du har hele tiden muligheden for at søge derhen, hvor musikken tænder dig mest. Lidt ligesom en festival."

Nima K er også kendt for arrangementer og events som MyHouse på Park, der kunne byde på internationale DJ's som Dirty South, Laidback Luke og Benny Benassi. Ifølge arrangøren var sidste års Flash Festival en kæmpe succes med mere end 1200 feststemte gæster i huset.

Flash Festival #2 kan opleves på Park Café's natklub, lørdag d. 29. januar kl. 23:00 – 06:00.


ANNONCE