Nyhed

Emma Acs klar til Vegas Udvalgte

Vi har talt med den psykedeliske singer-songwriter, som optræder til Vegas upcoming-aften 28. januar

Vegas Udvalgte er navnet på et helt nyt initiativ, der skal hjælpe unge og talentfulde bands frem gennem en maratonkoncert på Lille Vega og Vega Lounge. Det nye tiltag Vegas Udvalgte løber af stablen fredag d. 28. januar 2011 og koster en flad 50'er. Læs mere her.

Til koncerten optræder seks danske bands, som spillestedet tror på i 2011, og de enkelte bands bliver til aftenens arrangement optaget, så videoerne efterfølgende kan bruges som promovering og videreudvikling af bandsene. Optagelserne er sponsoreret af TDC PLAY, og kan derfor også efterfølgende ses i den fælles player www.vega-tdc-player.dk

Desuden er det via Vegas Udvalgte-hjemmesiden muligt at streame optagelserne af de seks bands, der både er debutanter, nye samarbejder mellem mere etablerede musikere og genrebrydere.

De seks udvalgte bands er:

Freja Loeb (powerpop)

Emma Acs (singer-songwriter/syrerock)

Our Broken Garden (singer-songwriter)

Let Me Play Your Guitar (folkrock)

Brother Grimm (indierap)

Panamah (elektropop)

GAFFA bringer løbende interviews med samtlige seks navne til Vegas udvalgte. Vi har tidligere præsenteret indie-rapperen Brother Grimm, elektropop-gruppen Panamah, powerpop-sangerinden Freja Loeb og singer-songwriter-projektet Our Broken Garden alias Anna Brønsted. Vi fortsætter med den neo-psykedeliske singer-songwriter Emma Acs:

Hvem eller hvad inspirerer dig?
– Kaos, dommedag, superstjerner, konspirationsteorier, østlig musik, Hathor og Kleopatra, sekter, italienske mafiafamilier, ungdom og kærlighed.

Hvordan vil du beskrive din musik for folk, der aldrig har hørt den?
– Vred pop med et snert af safran.

Hvilke af dine numre vil du anbefale folk at lytte til?

– Jeg vil anbefale folk at lytte til vores næste single "Fever", da det også er en sang, der beskriver vores kommende album godt.

Har du en releasedato for din debutplade?
– Ja, men den er stadig lidt hemmelig, men vi kan afsløre, at det bliver en forårsplade.

Hvad byder fremtiden på for Emma Acs?
– Først og fremmest en debutplade, derefter en lang række koncerter efter planen. Jeg håber ikke, at verden går under om to år, for så når vi nok ikke at høste goderne.

Hvem eller hvad synes du er mest interessant ved den danske musikscene lige nu?
– Jeg ved ikke, om det er fordi jeg ikke har dykket nok ned i dansk musik førhen, eller om den er blevet mere interessant nu, men jeg synes, at der sker nogle gode ting på den danske musikscene. Det virker som om, at folk er ved at være lidt trætte af et overproduceret og poleret lydbillede.

Hvilke danske bands eller kunstnere synes du, man bør tjekke ud?
– The Setting Son, The Good The Bad, SPEkTR, Bost-X, Dragontears, iceage, Thulebasen, The Rumour Said Fire (og sikkert et par stykker mere).

Hvad kan publikum forvente sig af jeres koncert i Vega?
– De kan forvente et stort band, der fylder meget både visuelt og lydmæssigt. De kan også forvente en stemningsfuld koncert med catchy sange og pragtfulde strenginstrumenter.

 

ANNONCE