Nyhed

Thulebasen spiller på Loppen

Det omtalte og roste improband spiller på Loppen 3. februar

Københavnske Thulebasen udgiver 7. februar deres andet album "Gate 5" på Escho (vinyl) og Tambourhinoceros (CD/digitalt), og det omtalte eksperimentalband spiller i den forbindelse koncert på Loppen torsdag 3. februar.

Thulebasen består af Nis, Felia og Niels, der har spillet sammen som Thulebasen siden 2008, hvor bandet udgav debuten "Guitar Wand" på det Københavnske undergrundsselskab Escho. Escho udgiver bl.a. også Goodiepals eksperimenter og de hypede punks i iceage, og selskabet Tambourhinoceros modtog til GAFFA prisen 'Årets Skulderklap' for deres arbejde med navne som 4 Guys From The Future, Kirsten & Marie og Treefight For Sunlight.

Guitaristen Nis Bysted har tidligere spillet med Düreforsög og Mit Nye Band, trommeslager Felia Gram-Hanssen har tidligere været en del af trioen The Harpies og slår også på tromme i Paradisets Børn og Please Machine. Niels Kristian Eriksen er også guitarist i Thulebasen og har spillet med bandet KLoAK tidligere.

Thulebasens musik bærer præg af en legende og eksperimenterende tilgang til den psykedeliske rock, og Nis, Felia og Niels udtaler selv om musikken:

"Vores musik er simpel – første gang, vi stod på en scene sammen, var også første gang, vi nogensinde spillede sammen. Musikken startede som ren improvisation, men er efterhånden blevet til regulære rocksange. "Gate 5" er skrevet og spillet frem på scenen og er resultatet af lidt over 100 koncerter på to år, fem dage i studiet, tre ugers miksning og ganske lang tid i prøvelejr — det er vel vores bud på fremtidsrock".

Thulebasen har et støt voksende og trofast følge, når de spiller deres medrivende og improviserede koncerter, og trioen er også netop blevet hyret til eksperimentalfestivalen Pop Revo i Aarhus i slutningen af april.

Du kan se en smagsprøve på Thulebasen live her.

Thulebasen spiller på Loppen 3. februar, og billetter koster 50 kroner. Der er intet forsalg.

ANNONCE