Nyhed

Cæcilie Trier vinder ærefuld musikpris

Årets Ken Gudman Pris går til den kritikerroste Chimes & Bells-sangerinde

Hun er kendt som ankerkvinde i Chimes & Bells og medlem af Choir Of Young Believers, og nu kan den 28-årige cellist, keyboardspiller, sangerinde og sangskriver Cæcilie Trier også kalde sig modtager af Ken Gudman Pris 2011.

Prisen bliver hvert år uddelt til en musiker, som med prisuddelernes ord "i særlig grad har vist integritet, personlighed og musikalsk håndværk."

"Cæcilie Trier besidder stor musikalsk og kunstnerisk spændvidde og har som en del af et særdeles levende og sprudlende musikmiljø været med til at udvide det musikalske landskab herhjemme," hedder det blandt andet i vinderbegrundelsen.

Hæderen vil Cæcilie Trier modtage ved en prisfest søndag 9. oktober i Amager Bio, hvor hun også selv være at finde på scenen sammen med netop Chimes & Bells og Choir Young Believers. Desuden optræder Marie Fisker, Anders Trentemøller, Lars Trier & Christian Sievert og Young Flowers.

Med Ken Gudman Prisen, som bliver overrakt af en mindefond for den afdøde trommeslager, kommer Cæcilie Trier i selskab med folk som den tidligere Inside The Whale-guitarist Lars Skjærbæk, D-A-D-trommeslageren Laust Sonne, studiemusikeren Aske Jacoby og den dansk-malinesiske bassist Moussa Diallo.

Billetter til prisfesten vil kunne købes via GAFFA Live.

ANNONCE