Nyhed

Gnags forvandles til teaterkoncert

"Danmark" får premiere til efteråret i Black Box Theatre i Holstebro

Det er godt og vel 45 år siden, de første toner blev slået an af et purungt Gnags i hjembyen Skjern. Til efteråret bliver 30 af de bedste sange fra gruppens nu årelange bagkatalog forvandlet til en vaskeægte teaterkoncert.

30. september danner Black Box Theatre i Holstebro ramme om premieren på "Danmark", som teaterkoncerten er blevet døbt, og ifølge arrangørerne bliver der tale om en oplevelse for alle sanser.

Allerede når publikum træder ud af bilen på teatrets parkeringsplads, går forestillingen i gang på en udendørs storskærm og fortsætter derefter i foyeren og restauranten, inden koncerten for alvor udfolder sig i Black Box Theatre.

- "Danmark" er mere end bare at sætte sig til rette i teatersædet og vente på, at tæppet går, og forestillingen begynder. Vi er allerede i gang, fra man nærmer sig Musikteatrets black box, hvor musikken har bredt sig over parkeringspladsen, ledsaget af Peter A.G.'s stemme, fortæller iscenesætter af teaterkoncerten, Steen Koerner.

- Ja, faktisk starter forestillingen i Holstebro midtby, når kunstnerkollektivet Big City Brains i juni maler en husgavl. Arbejdet med maleriet vil man også kunne se på Musikteatres LED-skærm i ugerne op til forestillingen, klippet og sat sammen med Joakim Pedersens musik.

Peter A.G. har selv hjulpet til med udformningen af "Danmark", som får Julie Berthelsen, Clemens, Karl Bille og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne.

Billetter til forestillingerne kan købes via Musikteatret Holstebros hjemmeside.

ANNONCE