Nyhed

To nye navne til DDJA

Nadja og RebekkaMaria er de to nye navne, der skal optræde til Danish DeeJay Awards til april

Ud over navne som Medina, Electric Lady Lab og Xander kan man også opleve sangerinderne Nadja (billedet) og RebekkaMaria til årets udgave af Danish DeeJay Awards, som finder sted i Valbyhallen i næste måned.

Sangerinden Nadja er datter af egyptiske forældre, men er født og opvokset på Vesterbro i København. Hendes musik beskrives i en pressemeddelelse som "en sammensmeltning af mellemøstlig følsomhed, Vesterbros arbejdermentalitet, dansk design og et kæmpe sangtalent". Nadja er lige nu aktuel med sin første single "Min melodi", som kan høres her.

RebekkaMaria, som før var kendt som As in RebekkaMaria, er også blevet tilføjet det store lineup til Danish DeeJay Awards. Da RebekkaMaria sidste år udgav albummet "Sister Sortie" gav GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding pladen hele 5 stjerner og skrev:

"RebekkaMarias vokal er mange ting. Men først og fremmest er den feminin. Lys og sød, ren, behagelig og meget sjælfuld. […] Electropoppen er sine steder fyldt med soul, andre med percussion og tingeltangel nok til at gøre et indieband misundeligt. […] Den tematiske tråd er tydelig og aldrig forceret på et album, som er varieret og både i tanke og udførsel meget smukt."

Har man tænkt sig, at slå vejen forbi showet, kan man med fordel stemme på de nominerede til årets Danish DeeJay Awards. Ved at stemme kan man nemlig vinde et VIP-bord med plads til 8 personer til en værdi af 16.000. Afstemningen gik i gang i sidste uge, og man kan stemme i fem forskellige kategorier. Læs mere om kategorierne og de nominerede på showets hjemmeside og stem her

Danish DeeJay Awards finder sted søndag den 24. april kl. 18.00, og du kan købe billetter her.

ANNONCE