Nyhed

The Late Great Fitzcarraldos giver koncerter i december

Gruppen The Late Great Fitzcarraldos tager ud på en miniturné i december

The Late Great Fitzcarraldos, der består af Jakob Millung fra moi Caprice, Jacob Funch fra I Got You On Tape og Tobias Buch Andersen fra Maborosi, er for alvor ved at tage fart. Nu tager bandet på miniturné rundt i Danmark.

Sidste år fik The Late Great Fitzcarraldos pladekontrakt hos Speed Of Sound og udgav i midten af april 2010 deres første ep, "The Late Great Fitzcarraldos ep", som GAFFAs anmelder Erik Barkman belønnede med fem stjerner, og følgende kommentar: "Dansk indie på internationalt niveau - det kan kun gå for langsomt med albumdebuten." 

Den 2. maj udsendte de deres selvbetitlede debutalbum, denne gang på selskabet Fake Diamond, og efterfølgende er dette album blevet udgivet i hele verden både fysisk og digitalt.


Forsanger Tobias Buch bor i øjeblikket i L.A., og derfor er gruppen ikke særlig tit samlet. Udover at give koncerter i december mødes bandet også for at arbejde på nyt materiale.

The Late Great Fitzcarraldos er nomineret til prisen Årets Nye Danske Navn til GAFFA Prisen 2011, der i år løber af stablen torsdag den 8. december i Bremen Teater i København.

Koncertdatoer:


07.12  Musikcafeen, Aarhus
13.12  (akustisk) Café Pixie, København
14.12  Loppen, København
15.12  Gimle, Roskilde
22.12  The Great Live, Thy

ANNONCE