Nyhed

Se Dúnés nye musikvideo på GAFFA TV

Se den nye musikvideo til Dúnés nyfortolkning af "Life's What You Make It" og få samtidig et spændende kig med bagom optagelserne til videoen på GAFFA TV

Som GAFFA tidligere har skrevet, har Dúné lavet en coverudgave af Talk Talk-nummeret "Life's What You Make It", som titelnummer til Christian E. Christiansens nye thriller "ID:A", der har premiere i danske biografer den 24. november.

Nu har Dúné også lavet en musikvideo til nummeret, der blander optagelser fra filmen med optagelser af Dúné. En video, der netop er kommet i vælten og nu kan ses på GAFFA TV her.

Samtidig kan GAFFA TV også præsentere en "Behind The Scenes"-video, hvor man kan få et eksklusivt indblik i optagelserne til musikvideoen. Se på GAFFA TV her.

Christian E. Christiansen er begejstret over at Dúné ville samarbejde om "Life's What You Make It":

""Life's What You Make It" er et af de der ultimative hits fra min barndom, som har fulgt mig hele livet. Den simple, ja næsten banale tekst er evigt gyldig, og for mig var det intense nummer perfekt til "ID:A", og det var en gave, da Dúné, et af Danmarks stærkeste bands, sagde ja til at give den en opdatering. Jeg glæder mig meget til at kunne præsentere den nye udgave i vores film", udtaler han.

Se de nye videoer og meget mere på GAFFA TV.

 

ANNONCE