Nyhed

BliGlad er klar med single, video og turné

Kærlighedssoldaterne er klar med første udspil fra det kommende album, som bliver udgivet af tøjkæden qUINT

BliGlad har, som en del af konceptet "Sounds Like Fabric" indgået et partnerskab med tøjkæden qUINT, som står for udgivelsen og markedsføringen af gruppens kommende album "Hjem Til Harlev". Nu er førstesinglen "Hjælp" på gaden med en tilhørende video, som er blevet til i et samarbejde med Jamel Sundoo, kendt for videoer med blandt andre Kidd.

Det aarhusianske band blev landskendte da de i 2006 medvirkede på radiohittet "Hængekøjen", der var et remix med UFO & Yepha og Natasja. Året efter udkom debutalbummet, som blandt andet indeholder sangen "Kærlighed til folket". Gruppen nåede at udgive endnu et studiealbum, inden deres pladeselskab Superstar Records lukkede i 2010, og nu står de seks medlemmer selv for produktion og indspilning af deres musik. Pladen "Hjem Til Herlev" er lavet i BliGlads eget studie, og med det forsøger bandet at tage en musikalsk drejning væk fra reggaen:

"I reggae er rollerne for hver enkelt meget fastlåst, og stort set altid den samme. Det gør det lidt kedeligt at spille igen og igen og igen. Så vi prøvede at bevæge os væk og hentede inspiration i gammel 50'er- og 60'er-rock, og så krydret med afrikanske elementer. Vi har haft det helt vildt sjovt med at lave pladen, og det håber vi skinner igennem i resultatet.", udtaler bandet.


Reggaen er dog ikke blevet skyllet helt ud med badevandet, og der er stadig jamaicanske rytmer at finde på albummets førstesingle "Hjælp". Hele albummet udkommer den 3. september og bringer bandet på efterårsturné rundt i Danmark.

BliGlad efterårsturné:

14/09-12 - Kolding Godset


15/09-12 - Aarhus Radar

21/09-12 - Aalborg Studenterhuset

22/09-12 - Horsens Kulisselageret


28/09-12 - Rødovre Viften

29/09-12 - Roskilde Gimle

12/10-12 - Odense Kulturmaskinen


13/10-12 - Fredericia Ungdommenshus

20/10-12 - København Loppen

Billetter til koncerterne kan købes via GAFFA Live.


Se videoen til førstesinglen "Hjælp"

ANNONCE