Nyhed

Premiere: Se ny video med BliGlad-Christopher og Swab

Den aarhusianske producer og sangeren i det hedengangne reggaeband har slået pjalterne sammen

På Danmarks Grimmeste Festival gav den danske reggae-med-mere-gruppe BliGlad deres afskedskoncert, men allerede nu kan du opleve deres vokalist Christopher McLaughlin i en ny rolle, nemlig som sanger i den nye musikvideo med den aarhusianske producer og dj Swab.

Det drejer sig om videoen til "Cold Love", den anden single fra Swabs anmelderroste andet album "Panorama Playground", der udkom tidligere på året. Nummeret, der handler om, hvordan ens verden falder sammen, når man bliver dumpet, viser Christopher McLaughlin fra en noget andet og mere alvorlig stil, end man er vant til at høre fra ham – og denne gang på engelsk.

Musikvideoen er produceret og instrueret af Poe Daniels, der blandt andet også har lavet videoer for folk som DJ Static, Jøden & Jonny Hefty, Ham Den Lange med flere. Videoen omhandler de tanker, man sidder tilbage med, når et forhold brister, og den tomhed, afsavn og kulde det bringer med sig.

"Cold Love" er som nævnt andensinglen fra "Panorama Playground", som GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr gav fire stjerner med ordene "Albummet som helhed er både interessant og inspirerende. Eftertænksomt uden at blive deprimerende – og samtidig et bredt og dejligt billede af, hvordan man kan lege med musikken uden den absolut skal puttes i kasser".


Albummet byder på en række gæstesolister, både rappere og sangere, især fra undergrundshiphop-scenen, blandt andre Tonny Flex & Alpha, Blu Rum 13, Legros og mange flere.

Swab debuterede i 2001 med albummet "Half & Half", men har siden fokuseret på sit arbejde som producer og dj for blandt andre Professor P, Trepac, Kasper Spez, Dialekten, D-On, Kong Salami, Tonny Flex, Southern Gothic Choir med flere, ligesom han har remixet for blandt andre Pharfar, Postyr Project, Indigo Sun, Kill Screen Music og M-Cnatet. Han er desuden medlem af Bumsestilen, Say Fåk (Swab & Christopher McLaughlin) og Kong Salami.

Nummeret kan downloades gratis hos qUINT her

Se videoen til "Cold Love" her:

ANNONCE