Nyhed

Galleri: Årets Udenlandske Album

GAFFAs anmelderstab har kåret årets bedste internationale album - se et galleri med billeder af de 30 pladeartister

Hvert år ved årets afslutning kårer GAFFAs anmeldere årets bedste udenlandske og danske albums ved hver at stemme på 10 udenlandske album og 5 danske album, alle i prioriteret rækkefølge. Se hvem der, ifølge GAFFA, har lavet de 30 bedste udenlandske album i 2012 i GAFFAs gallerisektion. Vi kan godt afsløre, at Cold Specks (billedet) ligger højt på listen.

Læs en længere gennemgang af pladerne og se de respektive anmelderes stemmer i GAFFAs artikelsektion, og se tidligere års toplister her.

Eksempelvis er Lianne La Havas' album "Is Your Love Big Enough?" i blandt de 30 bedste udenlandske album fra i år. "La Havas synger himmelsk, og debutalbummet oser af soul af høj kaliber. Sangskrivningen og kompositionerne er lige i øjet. Hele albummet rummer lytteværdige numre, som glimrer ved at være båret af sangskrivningen. Det er simple arrangementer, som ikke behøver andet end få instrumenter og en fortryllende fremføring," skrev GAFFAs Sohail Hassan i anmeldelsen, da pladen kom på gaden i september.


Hør sange fra Årets Udenlandske Album i Spotify og WiMP.

ANNONCE