Nyhed

Lis er Stille: Af GAFFA Skal Du Igen Opstå

Lis er Stille er pladeaktuelle efter at have luret i undergrunden, baggrunden og udlandet i et par år. GAFFA har talt med bandet, der er tilbage og parat til start

Aarhus-bandet Lis er Stille er klar med deres nye album, "Nous", og i den forbindelse har GAFFA talt med gruppen.

"Nous" bærer i høj grad præg af teatralske og nærmest orkestrale passager i kombination med metal og en blød mandlig vokal. Hvordan er I nået frem til den lyd?

- Det er baseret på den stil, som vi hver især befinder os inden for. At få den dynamik ned i et stykke musik betyder for os, at musikken bliver til kombinationer, som du selv udtrykker det. Vi benytter os af det udtryk som yder indholdet af sangene størst retfærdighed. 


Cube of Eternal Doom

Det er første gang man rigtigt hører noget til jer siden The Collibro fra 2010 – hvad har I lavet i mellemtiden?

 - Vi har brugt tiden på at skrive "Nous", før vi valsede ind i Cube of Eternal Doom for at indspille. Sandheden er selvfølgelig også at vi har været langt mere i udlandet end i Danmark siden The Collibro.


 "Af Gaffa Er Du Kommet Og Til Gaffa Skal Du blive Og af Gaffa Skal Du Igen Opstå."

Der er tilsyneladende en tendens til, at hvert andet af jeres albums bliver taget godt imod af GAFFA, de har fået henholdsvis 2, 4, 2 og 4 stjerner – skal den kurve knækkes?

 - Helt bestemt. Vi har taget alt hvad anmelderne hos jer har sagt til os som de dyrebare råd de er. Vores næste plade ved vi allerede skal hedde "Af GAFFA Er Du Kommet Og Til GAFFA Skal Du blive Og af GAFFA Skal Du Igen Opstå."


2012: Kontinuerlige kulturbidrag og koncerter

Hvad kan vi forvente fra jer i 2012?

- I kan forvente en større tilstedeværelse fra os, og kontinuerlige bidrag til kulturen, både online og i forbindelse med vores danmarksturné. Vi føler os virkelig godt tilpas i vores nuværende "drive," for vi er virkelig "drivede" og afhængige af at komme ud til folket med lyd som betyder alt for os. Derfor er vi også taknemmelige for dette interview.


Væk fra ølfesten

- Vi leverer en kort, men omfattende Danmarksturné med kun fire koncerter. Vi bevæger os for en stund væk fra ølfesten i den klassiske rockkoncerts formel og direkte ind i det teatralske og omsluttende!

- Herefter tager vi et smut til udlandet, bl.a. Bruxelles, Prag, Tyskland, Schweiz og Holland.


Med disse ord afsluttes interviewet med gruppen, og så vil vi se frem til et mere tilstedeværende Lis er Stille. 

Læs et længere interview i GAFFAs artikelsektion.

ANNONCE