Nyhed

Mixtune For Cully på vej med toer

Albummet "Season Of Silence" er på gaden til marts

Det er ved at være et godt stykke tid siden, vi har hørt nyt fra aarhusianske Mixtune For Cully, gruppen centreret omkring sanger og sangskriver Aage Hedensted, også kendt fra Yellowish. Men nu er der nyt forude. Mixtune For Cully udgiver i marts sit andet album, "Season Of Silence", på Playground Music.

Albummet er skrevet og produceret af Aage Hedensted og -co-produceret af Árni Bergmann (De Eneste To, Lise Westzynthius med flere) og Aske Bode (Bodebrixen, Hymns From Nineveh med flere).

Albummet er opfølgeren til "We Know Where The Aircrafts Hide" fra oktober 2008. Et album, som GAFFAs Finn P. Madsen tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:


"På størstedelen af albummet er der lagt vægt på det akustiske udtryk, som de vemodige Same Old Talkers og Fire From A Known Patrol. Det er dog på de brusende The Aircrafts og Incoming Proposes, at Mixtune For Cully får sangene til at lette med et kæmpe, organisk sug. Uden de helt store overraskelser og med lidt for meget dansk accent debuterer Mixtune For Cully på sympatisk vis med et album, der står distancen til noget mere."

Mixtune For Cully har allerede offentliggjort en video til en af sangene fra albummet, "Ray Of Sunshine". Du kan se videoen nedenfor. Videoen er i øvrigt optaget på spillestedet Stengade i København og er instrueret, produceret og klippet af Jesper Isaksen:


ANNONCE