Nyhed

Povl Dissing gæster Stakladen

Den 18. februar giver troubadouren koncert i Studenterhuset i Aarhus

Povl Dissing udgav i 2010 albummet "Smertefulde Sange", som indeholder genfortolkninger af egne numre helt tilbage fra karrierens begyndelse i tresserne. Med en ny energi vil gamle klassikere som "Vandringsmanden" og "I en sal på hospitalet" blive præsenteret for en ny tids lyttere og i nyere versioner.

"Det har været spændende at se om man kunne få et yngre publikum i tale, fordi det er gammelt materiale, gamle melodier, gamle tekster. Med det her nye fantastiske band har det været spændende at give numrene et andet musikalsk fundament, og teksterne får også en ny musikalsk forklædning," fortæller Povl Dissing.

Ved koncerten vil Povl Dissing og hans seksmandsband føre de gamle skillingsviser og "de rejsendes" sange op til nutiden og blande dem med andre af de "smertefulde" sange fra Dissings lange karriere.


Det storswingende band, der ledsager Povl Dissing, består af Palle Hjorth (Hammond), Las Nissen(guitar/kor), Rasmus Dissing (keyboard/kor), Jonas Dissing(mundharpe/kor), Jesper Elnegaard (trommer) og Nikolaj Storr (bas).

Koncerten finder sted i Stakladen, Studenterhus Aarhus, den 18. februar kl. 20.00.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live


ANNONCE