Nyhed

Spiritualized udgiver syver

“Sweet Heart Sweet Light” udkommer den 16. april

Spiritualized udgiver deres nye album "Sweet Heart Sweet Light" den 16. april, og ikke som tidligere nævnt den 19. marts. Albummet har været undervejs de sidste to år, og den er blevet indspillet i både Wales, LA og Reykjavik, hvor frontfiguren og den kreative primus motor, Jason Pierce, har mikset albummet i eget hjem.

"Sweet Heart Sweet Light" er det syvende album i rækken fra Spiritualized, som følger op på 2008s "Songs in A&E". I 2005 blev Spaceman, alias Pierce, ramt af en dobbelt lungebetændelse, som han var længe om at komme sig fra. Efter indspilningerne til det nye album var færdigt, endte han desværre med at få et tilbagefald, hvilket gjorde ham hjemmebundet i over seks måneder, som han dog brugte konstruktivt ved at mixe albummet.

I forbindelse med det kommende album har Pierce udtalt: "Når du laver et album, er det nødt til at være den allervigtigste ting i din verden. Denne gang ønskede jeg at lave noget som omfattede alt det jeg elsker i rock'n'roll-musik. Det har alt fra Brötzmann og Berry helt frem til Dennis og Brian Wilson. Jeg er besat af musik og den måde man sætter det sammen på, og jeg tror ikke på, at der er nogen regler."


Spiritualized er måske bedst kendt for albummet "Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space" fra 1997, som samme år blev kåret til Årets Album af det britiske magasin NME.

Tracklisten for albummet er som følger:

Huh (intro)


Hey Jane

Little Girl

You Get What You Deserve


Too Late

Headin' For The Top Now

Freedom


I Am What I Am

Mary

Life Is A Problem


So Long You Pretty Thing

Førstesinglen fra "Sweet Heart Sweet Light" er "Hey Jane". Lyt til singlen her

ANNONCE