Nyhed

Thee Attacks er tilbage i studiet

Indspilningerne til den længe ventede toer er i gang

Thee Attacks er gået i gang med indspilningerne til det længe ventede album nummer 2. Indspilningerne er i fuld gang i det legendariske, fuldt analoge Toe Rag Studios i London. Liam Watson er igen producer, hvilket også var tilfældet ved bandet debutalbum "That's Mister Attacks To You". Watson er bedst kendt for sit samarbejde med The White Stripes, hvor han vandt producergrammyen for albummet "Elephant" og singlen "Seven Nation Army".

Ambitionerne for album 2 er store og vil give bandet en frisk lyd, som er mere direkte og lige på, hvilket er med til at indfange bandets velkendte energi og vildskab. Efter udsendelse af debutalbummet har Thee Attacks turneret intensivt i Europa og USA, hvor de har høstet fremragende anmeldelser og features i rockmedier som Mojo og Rolling Stone.

Første koncert, som finder sted under indspilningerne, er til Crunchy Frogs månedlige klubarrangement i London på spillestedet The Wheelbarrow den 23. februar. Herefter går turen til South By Southwest (SXSW) i Austin, Texas og Canadian Week i Toronto.


Det nye album forventes færdigt til marts, og loves vildere, frækkere og med lidt længere hår.

Se et sneak peak på den første trommeindspilning til albummet via Thee Attacks' Facebook-side

Læs GAFFA-anmeldelsen af debutalbummet "That's Mister Attacks To You" her.


ANNONCE