Nyhed

Lis Er Stille på vej med nyt

Det danske rockband Lis Er Stille udgiver nyt album den 20. februar

Det alternative danske rockband Lis Er Stille er snart klar med deres næste album, som har fået titlen "NOUS". Albummet indeholder 6 numre, der i bedste Lis Er Stille stil hver især breder sig over et forholdsvist langt tidsrum.

"NOUS" er ifølge bandet en sammensmeltning af alt det bedste fra deres tre tidligere album, og de kalder selv genren for drømmende og sindsforvirret art-rock anno 2012. Numrene er skrevet og indspillet i udkanten af Aarhus i Lis Er Stilles eget studie "Cube of Eternal Doom"

Lis Er Stille har de seneste år fået stigende positiv opmærksomhed fra flere europæiske lande. Eksempelvis udråbte det tyske rockmagasin Eclipsed deres forrige album "The Collibro" til månedens album med følgende ord:""The Collibro" er et album, du skal være i stand til at høre i sin fulde herlighed. Dyk under overfladen og forkæl dig selv i en hvirvelvind af følelser." 


Titlen på det nye album kommer fra græsk og betegner en del af den menneskelige intelligens, der nødvendig for at kunne forstå, hvad der er sandt og ægte.

 

 


 

 

ANNONCE