Nyhed

The Late Great Fitzcarraldos i gang med nyt album

Den danske trio er i gang med indspilningerne af det nye album, og til marts skal bandet spille på SXSW i Austin, Texas

The Late Great Fitzcarraldos, som består af Tobias Buch (Maborosi), Jacob Funch (I Got You On Tape) og Jakob Millung (Choir Of Young Believers), er i gang med at lave nyt album. På trods af at forsanger Tobias Buch har bopæl i L.A. og den derfor store geografiske afstand, har bandet både i L.A. og herhjemme alligevel nu lagt grundstenene for et nyt album.

"Man kan forvente sig mere af det hele på det næste Fitzcarraldos-album, både hvad angår spiritualitet, popsange og lækre steder at drømme sig hen. Albummet tegner dog til, hvis noget skal siges, at antage en lidt mørkere klang end forgængeren", udtaler Jacob Funch fra bandet.

Forsanger Tobias Buch fortsætter: "Sangene til den nye plade blev skrevet i et lille lyserødt hus i Los Angeles hvor vi isolerede os i en uge. Inspireret af west coast-stemningen og hinanden samt et vanvittigt og spirituelt trip i Topanga Canyon blev 15 sange til i denne korte periode. Pigen vi lejede huset af havde Jesus-statuetter hængende overalt side om side med pisk og læder og S/M-billeder af hende selv på væggene. I baghaven var der plasticflamingoer og sorte enker, og vi følte os sært godt tilpas midt i alt dette."


Bandet har desuden lagt en video af nummeret "Hanging Upside Down" op på nettet, og den kan ses og høres her

 

ANNONCE