Nyhed

Thurston Moore taler på Københavns Hovedbibliotek

Oplev Sonic Youth-guitaristen i en samtale med Lars Movin inden koncert i Store Vega

Skribent, filminstruktør og forfatter Lars Morvin har den 6. august inviteret Thurston Moore til en samtale på Københavns Hovedbibliotek. Dette sker umiddelbart inden, at Sonic Youth-guitaristen giver solokoncert på Vesterbro-spillestedet Vega.

På Hovedbiblioteket vil man kunne være vidne til en samtale, som kommer til at udfolde sig under overskrifter som No Wave and the downtown scene og A talk about a personal history and East Village in the 1970s and 1980s – as a special time and place in New York's history, as a subculture and as a creative environment.

Dette sker som opvarmning til Thurston Moores koncert i Store Vega, som er det eneste klubshow i Skandinavien under hans igangværende Europaturné. Til koncerten vil man blandt andet kunne høre numre fra Moores seneste soloalbum "Demolished Thoughts" der er et af Moores mere tilbagelænede album, som i øvrigt er blevet produceret af selveste Beck. Albummet har modtaget mange roser af både de internationale og nationale musikmedier. GAFFAs Finn P. Madsen gav albummet fire stjerner og skrev at "afsenderen er ikke til at tage fejl af. Den lidt halvsløve hallucinerende vokal og de stødende guitarrundgange tilhører Sonic Youths guitarikon Thurston Moore. På hans tredje og bedste soloalbum til dato fås det kendetegnende lydbillede dog bare i mere afdæmpet form".

Arrangementet på Københavns Hovedbibliotek har endnu ikke fået et fastlagt klokkeslæt, men der vil løbende være ny info på begivenhedens Facebook-side

ANNONCE