Nyhed

Grizzly Bear udsender album og gæster Danmark

Brooklyn-bandet vender tilbage til efteråret

Man har siden april kunnet følge udviklingen af grizzlybjørnenes næste album på deres Facebook-side. Og nu er der så nyt igen. Selvom det kommende fjerde studiealbum endnu ikke har fået en titel, så er både udgivelsesdato og tracklisten nu ude i det åbne. Alle Grizzly Bear fans skal sætte kryds i kalenderen den 18. september, hvor efterfølgeren til deres seneste, og meget anmelderroste, album er på gaden.

Kvartetten har indtil nu udgivet tre studiealbums – som alle blev tildelt fem stjerner af GAFFAs anmeldere. Det seneste album "Veckatimest" fra 2009 blev ledsaget af følgende ord fra GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez:

"Som lytter støder man både på en Flaming Lipsk-charme og en Brian Wilsonsk gennemtænkthed i melodier og udtryk, men først og fremmest er gråbjørnene fra Brooklyn helt deres egne, og gudskelov for det. Med Veckatimest har bandet indtil videre begået en af de stærkeste og mest interessante plader i år."


Ud over en udgivelsesdato kan man nu også lytte til den første single "Sleeping Ute".

Vil man derudover have mulighed for at se bandet udfolde sig på livescenen, skulle der være rig mulighed for at fange dem på deres verdensturné, som starter allerede i september. Grizzly Bear besøger også Danmark på deres vej, og kan opleves i Falconer Salen i København den 28. oktober. Billetsalget begynder 8. juni klokken 10 via GAFFA Live.

Tracklisten til albummet er som følger:


01 Sleeping Ute
02 Speak in Rounds
03 Adelma
04 Yet Again
05 The Hunt
06 A Simple Answer
07 What's Wrong
08 gun-shy
09 Half Gate
10 Sun in Your Eyes

Lyt til singlen "Sleeping Ute"

ANNONCE