Nyhed

Thee Attacks er klar med ny single

Aalborgenserne i garagerockbandet løfter sløret for deres kommende album

De danske drenge i Thee Attacks er snart klar med endnu et album. Den skal efterfølge debuten "That's Mister Attack To You" fra 2010, og første single "So Cold" kan erhverves gratis på deres hjemmeside.

Det roste garagerockband fra Aalborg blev dannet i 2007, og selvom de kun netop har frigivet detaljer om deres andet album, har de allerede skabt et habilt ry som livenavn. I deres relative korte karriere har de således allerede spillet på flere store festivaler og givet koncerter over det meste af verden.

GAFFAs anmelder Roy Fogde gav bandet fem stjerner, da de i 2010 gæstede Spot Festival i Aarhus:"Kan Thee Attacks opretholde det høje energiniveau, og måske skrive nogle endnu bedre sange, virker de som et rigtig seriøst bud på at blive Danmarks næste store eksportsucces. Baseret på det meget blandede publikum denne aften, kan det i hvert fald slås fast, at de henvender sig til alle aldersgrupper."

Det forrige album var præget af en tydelig retrovibe, som nu er blevet lagt på hylden til fordel for en mere tidløs og direkte lyd.

Indspilningerne til grundsporene har fundet sted i det legendariske, fuldt analoge Toe Rag Studios i London (The White Stripes, The Kills, Madness med flere), og som på forrige album er Liam Watson (White Stripes, The Kills, Datsuns etc) producer. Resten af indspilningerne foregik i pladeselskabet Crunchy Frogs eget studie med direktør Jesper Reginal som co-producer. 

Gruppen prøvede den første single "So Cold" af, da de i marts spillede på South by Southwest, og nu har alle så mulighed for at høre resultatet.

Singlen kan downloades gratis på bandets hjemmeside, hvor man også kan se musikvideoen, som er instrueret af Jonas Bang.

ANNONCE